Trabajar con el blog II

Es estupendo poder hacerte un blog de una manera tan fácil y rápida como ésta, pero hacerlo con servidores de este tipo, no sé si porque es gratuito o porque lo decide google, tiene sus limitaciones. Ya lo decía al principio respecto al diseño y los cambios en la plantilla, pero conforme avanzo más, me doy cuenta de otras limitaciones. Por ejemplo, tengo el documento sobre los grupos de trabajo y las actividades de la xarxa Sant Antoni en formato de texto de Open Office y no lo puedo linkar a la entrada de Sant Antoni como quería. Parece que no hay forma de subir documentos, sólo puedes escribir en las entradas tal y como está marcado. En fin, una pena.... Así que aquí encontrais la información que adelantaba:

Xarxa Comunitaria de Sant Antoni- xarx@ntoni

Què i Qui som?
Som un procés participatiu, on col-laborem veïns, entitats i serveis del barri, per tal de potenciar la xarxa social i solidaria de Sant Antoni, construir espais de participació i corresponsabilitat i lluitar contra l'exclusió social.

Com participar?
Ens organitzem en Comissions de Treball, que aborden diversos temes. De cada comissió en pengen diversos projectes i activitats:

* Comissió d'Immigració i Interculturalitat:
-Aprenem junts: cursos pràctics de català, grups de conversa i parelles lingüístiques. Gratuït.
-Espai de Trobada i Punt d'lnformació: informació, orientació i acompanyament per persones nouvingudes i per a tothom, sobre recursos i serveis del barri, i, properament, assessorament jurídic. Gratuït.

* Comissió de Solidaritat:
-Xarxa de Voluntaris de Sant Antoni: Veïns/es voluntaris que col·laboren continuada i/o puntualment en els projectes de l'associació, i fins i tot amb altres associacions de la zona
-Bons Veïns: Projecte en el que membres de la Xarxa de Voluntaris de Sant Antoni fan acompanyaments (companyia, passejades, gestions... a persones grans que es troben soles o altres persones que requereixen suport.

* Comissió de la Gent Gran:
-Punt d'informació per la Gent Gran: Et podem atendre i informar gratuïtament sobre rebuts, lloguers, targeta rosa, serveis i recursos que tenim al barri i a la ciutat, pensions, i altres qüestions semblants.
-Recuperació de la Memòria Històrica: En col·laboració amb la comissió de Cultura Popular i Tradicions i amb l'Escola Maçana.

* Comissió de Consum Responsable i Solidari: En col·laboració amb la Xarxa de Consum Solidari, organitzem activitats al voltant del consum i posem en funcionament aquest projecte:
-Grup de Consum Responsable de Sant Antoni: recollida d'aliments i activitats relacionades amb el consum.

* Comissió de Cultura Popular i Tradicions: la formem veïns i amics del barri de Sant Antoni amb ganes de
mantenir, recuperar i innovar el patrimoni de cultura popular i de tradicions del barri.
-Seguici Popular del Barri de Sant Antoni: Estem treballant amb les entitats de cultura popular del barri, especialment de cara a consolidar el seguci popular del barri, amb les figures festives del barri i les músiques i danses que els acompanyen.

* Comissió xarx@ntoni: organitzem xerrades sobre programari linux i l'instal·lem gratuïtament. Tenim cura de la nostra web i facilitem l'accés a internet sense fils al barri.
-e-TIC xarx@ntoni: Formació en informàtica per a veïns/es i entitats Sant Antoni Sense Fils
-xarx@ntoni: el nostre espai virtual, també obert a altres entitats.

Totes les comissions treballem plegades, per això hi ha un grup coordinador, el GIAP ( Grup d'lnvestigació i Acció Participativa), per assegurar la coherència de les nostres accions.


www.xarxantoni.net
XARXA COMUNITARIA DE SANT ANTONI-XARX@NTONI
C/ VILADOMAT 78 4rt. 08015 BARCELONA
934452292. info@xarxantoni.net